Maalämpöratkaisut Turun, Kaarinan, Salon ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Valitse maalämpö ja säästä lämmityskustannuksissa!

Kyrön LVI-palvelu Oy asentaa maalämpöpumpun uuteen tai vanhaan. Yrityksille, yksityisille tai taloyhtiöille.

Maaperään tai veden massaan varastoitunut lämpöenergia voidaan tehokkaasti hyödyntää kiinteistön lämmitykseen maalämpöpumpun avulla. Maalämpö on mahdollista asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai uudisrakentamisen yhteydessä.

Maalämpö on ekologinen ja puhdas lämmitysratkaisu rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolla pidät kiinteistösi lämmityskulut kurissa.

Maalämpöpumppu on hyvä valinta

Maalämpöpumppu on hyvä valinta ja nostaa talosi arvoa. Maalämmön tuottama energia on tasaista, kustannustehokas ja sitä myötä laskee kiinteistösi energiakuluja huomattavasti. Viisas valitsee lämmönlähteeksi maalämmön. Suomen olosuhteissa maalämpö on tätä päivää.

Vesi-ilmalämpö

Ilmavesilämpöpumppu säästää jopa 50 %

Kyrön LVI-palvelu Oy asentaa vesi-ilmalämpöpumput uuteen tai vanhaan. Yrityksille, yksityisille tai taloyhtiöille.

Kyrön LVI-palvelu Oy saat vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja edulliseen hintaan. Vesi-ilmalämpöpumppu ottaa lämmitysenergiansa ulkoilmasta ja siirtää sen lämmitysjärjestelmään. Vesi-ilmalämmön käyttöönotossa hyviä puolia ovat sen helppo asennettavuus esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, joissa maaperän laadun vuoksi ei voida käyttää maalämpöä. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko talon lämmitystarve, mutta on huomioitava, että kylmimpinä aikoina se tarvitsee varajärjestelmän. Asennamme vesi-ilmalämpöpumput Kaarinassa, Turussa, Salossa ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Uusimalla vanha lämpöpumppu, voidaan lisätä energiatehokkuutta ja pienentää lämmitysmaksuja. Tällöin vältytään myös ikäviltä lisäremonteilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta!

  

Ota yhteyttä